Si Funksionon

Shtoni biznesin tuaj në Billboardkosova, në mënyrë që klientët ta gjejnë lehtësisht vetëm në tre hapa.

01

Regjistrohu​

Për të krijuar llogarinë tuaj, ju lutemi ndiqni këtë procedurë të thjeshtë të regjistrimit. Në fillim, klikoni në opsionin “Regjistrohu” për të vazhduar me procesin e regjistrimit tuaj.

02

Reklamo Dhe Ofertat

Ju lutem klikoni butonin “Reklamo” për të qenë në dijeni dhe për të përfituar nga ofertat tona ekskluzive.

Përzgjidhni me kujdes ofertën që i përshtatet më mirë biznesit tuaj dhe përfitoni nga avantazhet që ajo ofron.

03

Të Dhënat

Ju lutem plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara, ngarkoni fotografi dhe video të nevojshme, përcaktoni orarin, jeni përshkrimin e kompanis dhe shtoni rrjetet sociale për lidhjen e llogarisë suaj. Ju lutemi prisni konfirmimin nga ana jonë.

Shënim: Për më shumë mund ta shikoni viedon më poshtë.

Jeni gati për të reklamuar te të gjithë njerëzit që kanë shumë rëndësi për biznesin tuaj?