Cfarë bëjm ne?

Mirësevini në web-in tonë të specializuar në shërbimet e marketingut. Ne jemi këtu për të ndihmuar kompanitë të rriten dhe të shpërblehen në botën dixhitale. Duke ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve të marketingut, ne sigurojmë një platformë inovative dhe të përshtatshme për të promovuar biznesin tuaj në internet.

Çfarë Ofrojmë

Hapësira e madhe për fotografi: Web-i ynë ju ofron hapësirë prej 2 gigabajtë për të depozituar dhe menaxhuar fotografitë tuaja në mënyrë të sigurtë. Kjo ju mundëson të ruani, të ndani dhe të shpërndani fotografitë tuaja me lehtësi.

Përshkrimi i kompanisë: Pas regjistrimit në web-in tonë, ju mund të krijoni një përshkrim të plotë për kompaninë tuaj. Kjo është një mundësi për t’u prezantuar, të paraqisni historinë, vlerat dhe cilësitë e veçanta të kompanisë suaj.

Ngarkimi i videove: Web-i ynë ofron një hapësirë të dedikuar për të ngarkuar videot tuaja. Ju mund të ngarkoni video të ndryshme dhe të prezantoni produktet, shërbimet ose informacionin tuaj nëpërmjet videosh të cilat do të jenë në dispozicion për audiencën tuaj.

Lokacioni: Ne ju ofrojmë mundësinë për të vendosur lokacionin tuaj në web-in tonë. Kjo i bën gjërat më të lehta për vizitorët tuaj për të gjetur dhe lidhur me ju. Përdorimi i teknologjive të avancuara siguron që informacioni i adresës tuaj të jetë i saktë dhe i shfaqur në një mënyrë të kuptueshme.

Linqet për web-in tuaj: Ne promovojmë web-in tuaj duke ofruar linqe të drejtpërdrejta për faqen tuaj. Kjo përmirëson gjetjen e klientëve potencialë dhe lejon ata të eksplorojnë më tej përmbajtjen tuaj të veçantë dhe shërbimet që ofroni.

Linqet për rrjetet sociale: Për të rritur prezencën tuaj në mediat sociale, ne ju ofrojmë linqe direkte për profilin tuaj në rrjetet sociale të preferuara. Kjo mundëson ndarjen e përmbajtjes tuaj, rritjen e ndjekësve dhe lidhjen me audiencën tuaj në mënyrë më efektive.

0
Happy customers
0
Listing pages
0
Best followers
0
Team members

See How It Works

Discover how Listable can you help you find everything you want.

What Our Users Say

Discover how Listable can you help you find everything you want.

Keni Nevoj Për Më Shumë Informacione

Ruani qetësinë dhe përfitoni një zbritje speciale për të gjitha ofertat.
Nxito! Oferta është e limituar.